Milliput Standard yellow-gray Putty

Raktárkészlet: 5 db
Milliput Standard yellow-gray Putty
Milliput Standard yellow-gray Putty
Milliput Standard yellow-gray Putty
Milliput Standard yellow-gray Putty
Milliput Standard yellow-gray Putty
Milliput Standard yellow-gray Putty
Milliput Standard yellow-gray Putty

Két komponensű tömítőanyag (113gr.)
1 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Először használ Mulliputot?
Mielőtt először használnánk az anyagot, javasoljuk, hogy megismerése céljából készítsünk egy próba javítást. Vegyünk két kisebb adagot rudanként, majd keverjük, gyúrjuk össze 4-5 percig, majd alakítsunk belőle egy kis golyót. Ezután nyomkodjuk szét egy kisebb pénzérme formátumra és hagyjuk pihenni 2-3 óráig. Az eltelt idő után fogjuk tapasztalni, hogy mennyire vált ,,ragaszkodóvá", ragacsossá az anyag. Újabb 1 óra elteltével rugalmas és kevésbé ragasztóssá válik. A következő 3-4 óra után már teljesen megkeményedik és teljesen ragasztómentes. Egy egész éjszaka után pedig kő keménységűvé válik a keverék.

Használati utasítás

Keverjünk össze egyenlő adagokat rudanként. Kézben gyúrjuk össze az anyagot legalább 5 percig, amíg a színezete teljesen egységes nem lesz. Miután láthatóan egy komponensé vált a két anyag (nem látható sem csíkban, sem foltban színeltérés) azután legalább még egy percig gyúrjuk a masszát. A ragasztandó felületnek teljesen kosz és zsírmentesnek kell lennie. Sima, fényezett felület megfelelő oldószerrel, illetve meleg szappanos vízzel tisztítható. A megtisztított felület még növeli a kötés erősségét. Egy bekevert anyag kb. 3-4 óráig felhasználható anélkül, hogy összeesne, kiszáradna. A Milliput felhasználásakor , kezdettől a végső befejezésig, legyen kéznél víz. Segítségével elkerülhető az újjak összeragadása és megoldott a szerszámok tisztántartása. Sima felület eléréséhez a Milliputot lágyan kenjük vizes újjal, vagy nedvesített finom textilruhával. Szerszámokat a művelet után azonnal meg kell tisztítani papírral vagy rendes ruhával, mert a rászáradt anyagot szinte lehetetlen eltávolítani. A bekevert Milliput, mint a legtöbb kémiai anyag, irritációt eredményezhet a bőrfelületen. Ajánlatos gumikesztyű, vagy eldobható műanyag kesztyű használata. A gumikesztyű esetében a művelet végén azonnal mossuk le alaposan folyó víz alatt, amíg még a kesztyű a kezünkön van. Amennyiben az anyag érintkezett a bőrrel, úgy azonnal mossunk kezet szappannal, meleg vízzel. Milliputot száraz, hideg helyen tároljuk. (nem bekevert állapotban).

Egy hasznos tipp

Amennyiben összekevert, fel nem használt Milliput anyag maradt, azt a következő felhasználásig a mélyhűtőben eltárolható. Fagyasztott állapotban legfeljebb 36 óráig tartható az újra felhasználásig. Egyszerűen csak a kéz melegével olvasszuk fel, miután kivettük a mélyhűtőből, s máris használatra kész. Ha rögtön tároljuk a bekevert anyagot, az megtartja ragasztó hatását.
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Milliput
Raktárkészlet
5 db
Cikkszám
MIL01
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2